Wie zijn wij?

Wij zijn Vivi Berkhout en Manouk Vernij, woonachtig in Den Haag en werkend als kind- en jeugdpsycholoog i.o. tot GZ-Psycholoog in de GGZ (zowel basis als specialistisch). Daarnaast hebben we beiden een sportachtergrond en een passie voor de bergen. We hebben ervaring met trektochten in de bergen wat ons persoonlijk veel heeft gebracht. Wij geloven in de helende werking van de natuur. Door dit te combineren met een veilige groepsdynamiek en goede begeleiding hopen we de jongeren dichter in contact te brengen met hun eigen krachten. Onze werkwijze sluit op elkaar aan. We stellen elkaar graag even voor…

Vief is een enthousiasteling die ergens voor gaat als ze iets wil bereiken. Haar energie is aanstekelijk met altijd begrip voor de ander. De aandacht die zij geeft om echt met je in verbinding te komen is haar kwaliteit. Door haar vragen leert ze je nadenken over thema’s die in je leven een belangrijke rol spelen. Tevens zijn de Alpen haar tweede thuis waar zij dromen wil verwezenlijken. 

Manouk is iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Haar openheid maakt dat je graag met haar in contact bent. Haar betrokken houding zorgt ervoor dat je je gehoord en gezien voelt. Haar positieve energie stimuleert je persoonlijke groei en ontwikkeling en haar doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat je het beste in jezelf naar boven haalt! 

Sebas wordt gekenmerkt door een oneindige hoeveelheid energie. Hij staat altijd open voor avontuur en nieuwe ervaringen. Zijn optimisme en enthousiasme zorgen ervoor dat je op zoek gaat naar het beste van jezelf en als je er klaar voor bent wellicht een grens durft te verleggen. Met zijn camera altijd in zijn hand zal hij een levenslange herinnering voor ons vastleggen.

Sebas is verantwoordelijk voor alles wat achter de schermen gebeurt als operationeel manager.